KVT Stockholm

KVT Stockholm AB

KVT är ett välrenommerat företag inom kyl, värmepumpsteknik och klimatsimulering som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom besiktning, kalibrering temperatur/Rh service och reparation av befintliga värmepumpar, värmepumpsanläggningar och klimatkammare Vårt mål är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar för deras klimatsimuleringsprodukter och kyl-värmepumpsbehov.

Företaget består av erfarna och kunniga samarbetspartners med många års erfarenhet inom branschen. Med vår expertis och specialiserade kunskap inom kalibrering kyl, värmepumpsteknik och klimatsimulering har vi blivit en pålitlig partner för våra kunder.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att möta våra kunders behov, inklusive besiktning av befintliga kylmaskiner och värmepumpar klimatskåp, klimatkammare för att säkerställa deras effektivitet och funktion, samt service och reparation av eventuella problem som kan uppstå. Våra tekniker är välutbildade och har en bred kunskap om olika typer av kyl- och värmepumpsanläggningar, klimatskåp vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov.

Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till både kommersiella och privata kunder och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Vårt företag är fullt licensierat och försäkrat, vilket ger våra kunder en extra trygghet i vårt arbete.

Förutom våra tjänster inom kalibrering besiktning, service och reparation erbjuder vi också installation av nya klimatkammare, klimatskåp, kyl- och värmepumpsanläggningar samt underhållsplaner för att säkerställa att våra kunders anläggningar fortsätter att fungera optimalt.

Vi på KVT är engagerade i att minska miljöpåverkan och främja energieffektivitet. Därför rekommenderar vi alltid våra kunder de mest effektiva och miljövänliga lösningarna för deras kyl- och värmepumpsbehov.

Vi är stolta över vårt rykte som ett pålitligt och professionellt företag inom klimatsimulering, kyl och värmepumpsteknik och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas för att möta våra kunders behov. 

Vår kompetens

Våra certierade medarbetare innehar:

Servicebilder